Känslosam helg

Ja nu va det ett tag sedan förra inlägget skrevs, men det liksom det förra blev ju responsen näst intill överväldigande. Jag försöker ju bara skriva från hjärtat och inte, som jag gjort innan, skriva bara för att. Att det nånstans ska finnas någon substans i inlägget 🙂

I måndags kom jag hem efter att ha vart Speaker hos Gripens Ryttarförening. Alltid väldigt bra arrangerade tävlingar när Gripen är i farten, och om man ska va sådär härligt osvensk så fick även speakern bra lovord från alla håll o kanter. Självaste Mats Mellberg uttryckte “…tycker allt att du kan ersätta Mats Eriksson på Friends!!”. Kicki Klingspor sa också nått liknande. Väldigt behaglig röst att lyssna på, otroligt proffsig. Sånt är ju såklart väldigt kul o höra.

En annan sak som jag personligen tycker är väldigt roligt, är att alla ungarna nästan vant sig att Fotografen inte längre är “Fotografen” utan mer “Speakern” nu 🙂

“Du måste faktiskt komma till SM o hänga med oss!!” Det är väldigt roligt när sådana ord kommer från ungarna själva. Det är ju ett kvitto om något, att det man gör på tävlingsplatserna verkligen gör skillnad <3

Jag försöker verkligen se alla ungarna som är o tävlar. Säga HEJ till ALLA!! Försöka växla några ord med alla 🙂 Jag nånstans tror att en sådan liten gest kan göra skillnad för den kanske mer nervösa tävlingsdeltagaren än någonting annat!

Bevattning av ridhus 😉

Min nästa insats som speaker blir i skrivande stund om en månad hos samma arrangör som sist, Gripens Ryttarförening. Då blir det storhästarna som ska äntra banan.

Visst ses vi väl där? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *