Kändisdottern dömd

När jag såg den här rubriken blev jag genast nyfiken. Efter lite research så gick det snabbt att få reda på vem denna unga dilettant va.

Ovanståendes mamma har nämligen handlat av mig, flera gånger, när jag satt i kassan på ÖoB Kista Galleria. Väldigt spännande. Samma mamma har även vart med i Mellon och nästan i vart enda tv-program som finns, och i varje tv-program så gråter hon. Hela tiden i princip 😛 Spännande.

Egentligen är det sorgligt. Det bevisar ju återigen att bara för att man är “känd” så undgår man inte det “vanliga” livet. ALLA är vi människor inför Gud som dom kristna brukar säga.

Ingen människa är felfri. Inte du. Absolut inte jag. Inte heller dina föräldrar eller pojkvän eller flickvän eller farmor eller farfar. Ingen. Alla har vi någon gång gjort saker som man tänker idag att “….hur fan tänkte jag här…!!?” Förr eller senare växer man upp. Det tar lite längre tid för andra bara.

Speciellt oss killar.

Om tjejerna mognar någe sådär när dom e 18-19, så tar det ytterligare några år för oss killar. Vid 25-27 skulle jag säga att då börjar vi hajja läget. Återigen, gäller förstås inte alla men majoriteten är så. Den som säger nått annat vet inte vad h*n pratar om 🙂

Hoppas ni tycker om att det börjar komma lite mer frekventa inlägg här. Om ni har några specifika önskemål på inlägg så får ni gärna säga till om det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *