En helg i fullblodens tecken

Både dagens och gårdagens morgon va helt fantastisk. Som ni kommer kunna se på bilderna här nedan 🙂

Jag hävdar, och har hävdat länge att fullbloden är den roligaste kategorin hästar att arbeta med. Varför då undrar säkert ni!? 😛 Halvbloden är lite sävliga av sig, lite halvtröga många utav dom, men fullbloden är ju hästarnas svar på Ferraris om man säger så 🙂

Ferrarin närmast i bild här ovan är spännande på många sätt, när hennes mamma va åring så jobbade jag också i samma stall. Mamman utmärkte sig minst av alla i den åringskullen. MEN, det vi inte visste då, men som vi vet nu, är att hon skulle till att bli en sjuhelvetes racehäst 🙂 Nu lever hon inte längre, men hon han springa in närmare 1,7 miljoner innan hon hamnade i avelsboxen. Där producerade hon fram ferrarin ovan 🙂 Enda avkomman faktiskt. Kusen som står i bakgrunden, fuxkusen alltså, är också en sån där häst som raceat riktigt bra. Runt miljonen, inte illa va? 🙂

Den uppmärksamme läsaren ser säkert att fina Elvina (fux) har en liten knöl på ovansida korset ungefär. Den knölen fick hon som liten vid en medicinering och har vart kvar där sen dess 🙂 Totalt ofarlig och hon störs inte utav den.

Hingståringarna som busar gärnet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *